ITCA RACING TEAM

ITCA RACING TEAM
FOTOS (Clica la imatge)

diumenge, 13 de gener del 2008

MX SOCIAL M.C. SANT CELONI

Aquest diumenge em participat en l´ultima prova de motocrós del campionat social del motoclub Sant celoni.Si vé es una prova encarada només als socis que competeixen al campionat de catalunya amb llicència del motoclub,permeten participar-hi tothom qui ho vulgui.
En Sergi a debutat a la categoria mx-100 (de 12 a 16 anys) . Els entrenaments classificatoris,només de començar a quedat molt "acollonit" ja que a vist que els pilots que hi participen, a part de ser mes grans, son molt experimentats i van molt rápids. Pel que fá a les dues manigues el que ha procurat fer es intentar agafar el ritme de carrera i anar prenent contacte amb la nova moto.
Marc. Entrenaments: Feia molta fred i s´ha parat a mitja tanda perquè tenia les mans "gelades". Cuant ha tornat a sortir, a rodat a un ritme força discret i ha finalitzat 10è. 1ª Maniga: La sortida li ha anat força bé i s´ha col.locat entre els 6-7 primers. però a mesura que avançava el temps, anava perden posicions i al final a acabat 9è. 2ª Maniga: Mes o menys com la primera, amb la diferència que a quedat 8è. Final: A la final a part de quedar 8è, el que ha vist es que te que entrenar molt per poder aspirar a quedar dels 10 primers de catalunya.(es broma je-je)