ITCA RACING TEAM

ITCA RACING TEAM
FOTOS (Clica la imatge)

dimecres, 9 d’abril del 2008

MOTOCROS DE BATEA

Despres d´uns dies de tenir el blog força descuidat, i ja que l´amic Roger ens passa fotos de les carreres, intentarem fer mes cròniques.
El passat diumenge 6 d´abril es va donar el tret de sortida del catalá de motocrós en la categoria aleví. La prova va tenir lloc a la vila de Batea -Terra alta-.
Com que la distancia des de Porqueres és d´uns 300 km, Ja ens hi vam desplaçar el dissabte(en Roger Prats segur que ens explicará des del seu blog que vam fer durant el dia).
Pel que fa la cursa d´en Marc, en els entrenaments es va classificar 19è i com us podeu imaginar això no ens donava masses esperances de fer unes bones mánigues.
La primera carrera en Marc es va veure involucrat en una caiguda múltiple només de passar per la segona curva i això li va comportar de reempendre la cursa des de les últimes posicions i a una important distancia de la resta de pilots. Tot i que això encara el va desmotivar més, no es va rendir i començava una de les seves remontades. Després dels 15 minuts de carrera va aconseguir creuar la bandera de quadres en 16ª posició.
La segona maniga se l´agafava com un pur trámit, ja que veia que era imposible agafar el ritme de carrera. Doncs la sorpresa va ser que després de fer una bona sortida i posar-se en les primeres posicions va poder mantenir-se en el grup de davant i acabar la mániga en una meritoria 8ª posició final. Això ens diu una vegada més que poder fer les coses sense cap mena de presió es positiu.
La propera cursa del campionat de Catalunya es el 27 d´abril a Igualada , però coincideix amb el 1er. enduret que es celebra a les comarques Gironines i organitzat per els amics de Peu a baix. Per tant, tenim un gran dilema.????
Fins aviat!!!