ITCA RACING TEAM

FOTOS (Clica la imatge)

dilluns, 5 de maig del 2008

MOTOCROS DE RUFEA

Tercera prova del catalá de motocros,celebrat a la capital del Segriá aquest passat dissabte 2 de maig.
Amb un total d´uns 27 pilots de la categoria d´alevins, a partir de les 9h del matí es va iniciar el que seria una jornada d´intens motocros.
Desprès d´uns entrenaments força esperançadors per part d´en Marc, ja que aconseguir el 8è millor temps no es cosa facil, començaren les carreres.
En la primera maniga la sort novament no seria l´aliada del nostre pilot, ja que tot i fer una sortida acceptable i col.locarse entre els 10 primers,en el transcurs de la primera volta en Marc ja passava en l´ultima posició. Aixó va ser degut a que en la sortida d´un salt es van tocar amb un altre pilot i tots dos caigueren al terra . Com no podia ser d´una altre manera, li va tocar remuntar i va aconseguir passar per la bandera de cuadres en una discreta 16ena. posició.
Pel que fá a la segona mániga,les coses van anar millor ja que després de passar per la primera curba, en Marc es situava en setena posició i va mantenir-la 3 0 4 voltes fins que un pilot el va avançar. En Marc no va donar opcions a que ningu mes el passés i va acabar en una molt treballada 6ª posició final.
Cal destacar que en aquesta cursa en Marc va millorar notablement el seu ritme de carrera i aixó li dona moltes esperances a lluitar amb "els de davant".
Desde aquí volem felicitar a en KIKU per la seva primera victoria a la categoria d´aleví.
Diumenge que bé tornarem a competir i será en una nova edició del provincial de curses americanes a la Bisbal d´empordà.
Allá començará la temporada en Sergi , que degut a la seva lesió encara no a pogut estrenar categoria amb la 85.